In verband met het slechte weer kon het pleinconcert van Philbee helaas niet buiten doorgaan. Gelukkig waren we binnen bij Savant Alphonsus van harte welkom. De bewoners en muzikanten genoten zichtbaar van het optreden.

E92A0859

Bekijk ook het fotoalbum.

 

cropped-header-4a[1]

Het programma voor dit jaar is bekend! Reserveer de volgende data in uw agenda en bestel meteen tickets.

Voorrondes:

14 Oktober 2022

21 Oktober 2022

Finale:

28 Oktober 2022

Bestel nu online tickets of kijk op de website van de goeie toon.

sep 242022
 

Op zondag 18 september was er van 13.00 tot 18.00 uur, een speciaal festival “Music meets Art” in en om het Speelhuis, op basis van de jubileumviering van 70 jaar Mannenkoor Lambardi. Tijdens deze middag waren er tal van optredens op diverse podia binnen en buiten, bij het Theater Het Speelhuis. Had de organisatie gerekend op mooi weer deze zondagmiddag, dit was een grote tegenvaller, want de regen viel met bakken uit de hemel. De trailer waarop muziek gemaakt zou worden, bood niet voldoende bescherming voor de musici. De kramen met al hun Art artikelen, moesten worden afgedekt. De eerste foto’s in deze reportage, geven een beeld van het afschuwelijk weer deze middag. Natuurlijk was het Mannenkoor Lambardi zelf ook van de partij. Maar ook was Stadsharmonie Phileutonia, met diverse geledingen zoals slagwerk, jeugdorkest en blaasorkest, de solisten Laetitia Gerards en Raoul Steffani, Theaterkoor Nutsz, Zanggroep Pabo en Straatmuzikant Di Stefano die van zich lieten horen.

Bron: Dit is Helmond

IMG_7024

Bekijk ook het fotoalbum.

 

PleinconcertPhilbee2022

 

Het boekje van Sjors Sportief & Creatief is weer meegegeven aan de basisschoolleerlingen van Helmond. Hierin staan heel veel Helmondse clubs en verenigingen waar je verschillende activiteiten kunt uitproberen. Ideaal om je talenten te ontdekken! Misschien is samen muziek maken wel iets voor jou? Probeer het eens bij de verschillende harmonieën en fanfares van Helmond: Harmonie Amicitia, Helmond HMC, Fanfare De Vooruitgang Stiphout en KSH Phileutonia

IMG_20220908_221305_9
Inschrijven kan vanaf 19 september via https://www.sportencultuurhelmond.nl/ Super leuk als je komt ontdekken hoe gaaf samen muziek maken is! Hopelijk tot binnenkort!

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha