Op dinsdagavond 28 juni kwamen ruim 60 leerlingen uit de groepen 5 en 6 van basisschool De Vendelier naar ons verenigingsgebouw. Voor een zaal vol familieleden en onder begeleiding van het opleidingsorkest van Phileutonia, Philbee, lieten ze horen en zien wat ze de afgelopen zes weken hebben geleerd van juf Jonie. Vol enthousiasme en met een enorme inzet bliezen ze mee op de klanken van het orkest. Het was een trots moment voor alle aanwezigen.

E92A9820

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Vendelier Aanstaande dinsdag (28 juni vanaf 18:30 uur) zullen groep 4, 5 en 6 van basisschool de Vendelier samen met het Philbee orkest een concert geven in het verenigingsgebouw van Phileutonia. Als afsluiter van het scholenproject wat Phileutonia verzorgd heeft, zullen de kinderen met de muzikanten van Phileutonia een aantal nummers samen spelen. Alle papa’s en mama’s zijn van harte welkom om op deze avond te komen kijken.

jun 192022
 

Gisteren heeft het Harmonieorkest een prachtig optreden gegeven in het Speelhuis. Samen met Lilian Maandag, The Dutch Tenors en studenten van het Sint Lucas hebben onze muzikanten er weer een mooi feestje van gemaakt!

K.S.H. Phileutonia op Instagram: “Gisteren heeft het Harmonieorkest een prachtig optreden gegeven in het #Speelhuis. Samen met @lillian.maandag , @thedutchtenors en…”

 

2022-06 Familie Warmerdam ED
Lees het hele artikel

 

 

Aanstaande zondag 5 juni is het zo ver. Phileutonia is dan van de partij bij het drakenbootfestival in Helmond. Onze eerste race start om 12:30. Daarna komen we nog 2 keer in actie om 14:32 en 16:14. Afhankelijk van de resultaten uit de eerste races doen we mee aan de halve finale en de finale.

Kom alleemaal naar het centrum van Helmond om het team van Phileutonia aan te moedigen.

Drakenboot-Logo

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha