De koninklijke stadsharmonie Phileutonia geeft een serenade voor alle gedecoreerden bij het Kasteel van Helmond. In het bijzonder voor de 14 nieuwe gedecoreerden in Helmond.

206394~1

Bekijk ook het fotoalbum.

 

info_3531_01

 

Koop nu kaarten voor: za 18 jun 2022 | 20:15

Stel je voor: de spanning tussen vier mannen en een vrouw die zingen over niet beantwoorde liefde, hartstocht en een zoektocht naar de hoogste vorm van liefde. The Dutch Tenors en sopraan Lillian Maandag zijn door de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia uitgenodigd voor een muzikale samenwerking. Een muzikaal programma voor fijnproevers maar tegelijkertijd zeer toegankelijk.

De vocale gymnastiek en harmonische klanken worden versterkt door licht- en mediaprojecties van studenten van het Sint Lucas College. Kortom een verrassende beleving in beeld en geluid.

Bestel hier meteen uw kaarten.

 

Vandaag bracht de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia samen met het Helmonds Muziek Corps een serenade aan onze zustervereniging ter ere van de installatie van 3 nieuwe commissarissen en een nieuwe Beschermvrouwe.

JPEG3160

Bekijk ook het fotoalbum. Foto’s: Wim van den Broek.

 

Het B-orkest van harmonie Excelsior uit Gemert onder leiding van Antoine Jansen was te gast in het verenigingsgebouw van Phileutonia. Voor de pauze brachten zij een afwisselend programma aan het publiek. Een van de nummers was zelfs gecomponeerd door een orkestlid.

Na de pauze was het de beurt aan het Philbee orkest van Phileutonia onder leiding van Hadewych Peters. Met muziek die varieert van pop tot een nummer uit de serie “La casa de papel” was ook dit gedeelte een lust voor het oor.

De geslaagde avond werd afgesloten met twee nummers die gezamenlijk ten gehore gebracht werden. De eerste onder leiding van de dirigent van het Philbee orkest en de tweede onder leiding van de dirigent van Excelsior Gemert.

Het was een zeer gezellige en geslaagde avond. We kijken uit naar de volgende samenwerking.

E92A9623

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha