Muziekdocente Jonie maakte vanavond samen met de kinderen van Kindcentrum “De Bundertjes”, het publiek en ons Philbee orkest een muzikaal feestje. De leerlingen hebben samen met Jonie de laatste tijd hard gewerkt om te leren over muziek en samen muziek te kunnen maken. Vanavond mochten de kinderen aan hun familie laten horen wat ze allemaal geleerd hadden. Het was een mooie afsluiter van het muziekproject wat door Phileutonia werd verzorgd. Hopelijk zien we veel van jullie binnenkort terug!

E92A9456

Bekijk ook het fotoalbum.

 

logoDeBundertjesAanstaande dinsdag (29 maart vanaf 18:30 uur) zullen groep 4, 5 en 6 van kindcentrum de Bundertjes samen met het Philbee orkest een concert geven in het verenigingsgebouw van Phileutonia. Als afsluiter van het scholenproject wat Phileutonia verzorgd heeft, zullen de kinderen met de muzikanten van Phileutonia een aantal nummers samen spelen. Alle papa’s en mama’s zijn van harte welkom om op deze avond te komen kijken.

 

OB3A0027

Bekijk ook het fotoalbum.

mrt 262022
 

De jeugd van Phileutonia heeft op een fantastische manier van zich laten horen. Fijn om te zien dat het erg druk was in het verenigingsgebouw. Iedereen heeft genoten en we kunnen niet wachten op het volgende concert.

IMG_2010

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Uitwisselingsconcert-Philbee-Excelsior-2022

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha