Op de persconferentie van gisteren is het duidelijk geworden dat er helaas geen verenigingsactiviteiten plaats kunnen vinden tot in ieder geval 14 januari 2022. Dit betekent dat de volgende geplande activiteiten niet door kunnen gaan:

  • Kerstconcert harmonieorkest 19 december
  • Nieuwjaarsreceptie inclusief nieuwjaarsconcert Philbee 9 januari
  • Alle repetities en lessen in het verenigingsgebouw

Daar waar mogelijk zal de les online doorgaan. Als dat van toepassing is krijgt ieder lid met les daar persoonlijk bericht over.

 

Onder de vlag van de Lambertus concerten verzorgt Phileutonia aanstaande zondag 19 december van 15:00 uur tot 16:00 uur het kerstconcert. Vanwege de geldende coronamaatregelen is er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de Bethlehemkerk. Via de website kunt u een ticket reserveren. Het concert is ook voor iedereen thuis te volgen via de live stream. Deze zal op www.lambertusconcerten.nl beschikbaar gemaakt worden.

Foto-PR-Harmonieorkest-web

 

De koninklijke stadsharmonie Phileutonia feliciteert onze commissaris Xavier Broeckx. Hij is zaterdag prins van cv de Oranjebuurt geworden. De Hoizeiers, kapel van Phileutonia, waren hierbij om hem muzikaal in het zonnetje te zetten.

Xavier1

Xavier2

 

FullSizeRender_res

Mannenkoor Lambardi bestaat 70 jaar en gaat dat vieren met een spectaculair feestweekend. De Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia is gevraagd om op zaterdagavond 17 september haar bijdrage te leveren aan het jubileumconcert van Lambardi in het Speelhuis, samen met sopraan Leatitia Gerards en bariton Raoul Steffan. Thema van het concert zal zijn: ‘Van Wenen tot Broadway, Show is every day’.

Op zondag 18 september is er een groot muziekfestival, in en rondom het Speelhuis. Op vijf verschillende podia zal muziek gemaakt worden door diverse geledingen van Phileutonia, Leatitia Gerards en Raoul Steffan, Theaterkoor Nutsz en natuurlijk in de eerste plaats door het jubilerende koor: Lambardi.

Dit wordt een feest dat u niet wilt missen. Noteer beide data daarom alvast in uw agenda.

Bekijk ook de aankondiging van mannenkoor Lambardi.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha