Op 16 november 2019 heeft het Philbee een uitwisselingsconcert met het B-Orkest van Harmonie Excelsior uit Gemert. Dit B-Orkest, o.l.v. Antoine Janssen, bestaat bijna geheel uit muzikanten die op latere leeftijd met muziek maken zijn begonnen of een aantal jaren niets aan muziek hebben gedaan en weer zijn begonnen. We zullen een aantal nummers gezamenlijk spelen en ieder orkest zal enige tijd hun eigen programma invullen.

Alle familie, vrienden, kennissen en overige geïnteresseerden zijn hierbij natuurlijk van harte welkom.

Wanneer: 16 november om 20.15 uur
Locatie: verenigingsgebouw van Excelsior Gemert (naast het KunstLokaal) Vondellaan 51, 5421 PP, Gemert.

IMG_4929

 

Dit jaar is de organisatie van de Jeugdmuziekdag in handen van Phileutonia. Zondag 27 oktober aanstaande beginnen we met repeteren 09.30 uur in ons Verenigingsgebouw met 70 jeugdleden van alle muziekverenigingen uit Helmond. Na een hele dag hard repeteren zal het afsluitingsconcert om 16.00 uur volgen, in samenwerking met Eric Vloeimans. Iedereen is welkom om te komen luisteren!

ericvloeimans

 

Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia heeft haar samenwerking met “meer muziek in de klas” officieel vorm gegeven. Marjon Kat, bestuurslid Jeugd en opleiding bij Phileutonia tekent onder toezien oog van Wim Hillenbrink, president van Phileutonia, het convenant. Het is bewezen, muziek draagt positief bij aan de ontwikkeling van een kind.

IMG_2257

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha