A45O4343[1]

Bron foto: Jan van Dijstelbloem

Jan van Dijstelblome heeft voor de Rimband foto’s gemaakt van dit geweldige optreden. Dit fotoalbum kunt u hier vinden.

 

Het leerlingorkest uit Stiphout mocht de avond openen. Ze brachten een zestal mooie nummers ten gehore. Daarna was het de beurt aan het Philbee orkest, met o.a een mooie diashow erbij van Queen. Het was een goedbezochte gezellige samenwerking tussen het Philbee en het leerlingorkest van De Vooruitgang uit Stiphout.

IMG_4207

 Bekijk ook het fotoalbum.

 

poster

 

‘Kamermuziek in harmonie’ op 24 mei in het TOV-gebouw te Helmond. 3 Helmondse harmonieën en Kunstkwartier slaan de handen ineen. Saxofoondocent Oscar Trompenaars van Kunstkwartier vertelt waarom het zo de moeite waard is!

 

Op dinsdag 21 mei gaven leerlingen van de groepen 5 van basisschool De Vendelier hun eerste concert en dat deden ze in ons verenigingsgebouw, samen met ons eigen Philbee orkest. Drie weken lang hadden de kinderen o.l.v. mevrouw Jonie Pijpers geoefend op een blaasinstrument naar keuze. Ze leerden hoe de instrumenten heten, van welk materiaal ze gemaakt zijn, hoe je ze moet vasthouden maar vooral… hoe je erop moet blazen.

E92A0797

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Op 18 mei was er een slagwerkconcert samen met muziekvereniging Juliana uit Someren. Phileutonia heeft verschillende werken laten horen, op trom, op barkrukken en melodisch. Juliana had ook zijn best gedaan en hadden een zanger en zangeressen meegebracht. Al met al een mooie, muzikale en zeker geslaagde uitwisseling.

E92A0602

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha