Een muzikaal theaterprogramma dat de kracht van verhalen en de verbinding van muziek combineert. In dit tweeluik staan verhalen over Helmond en de Helmonders centraal.

Thomas Pieters is Helmonds stadskunstenaar van 2018. Hij gebruikt de kracht van het verhalen vertellen in zijn werk. De immer goed gemutste singer-songwriter relativeert, met een rugzak vol muzikale verhalen, alle zwaarmoedigheid ons koude kikkerlandje uit.

Deze verhalen verbinden de muziek van de Koninklijke uit Helmond aan anekdotes en verhalen van, over en door bekende en minder bekende Helmonders. Het harmonieorkest van Phileutonia begeleidt op haar beurt Thomas Pieters en zijn band bij hun van licht-filosofisch repertoire tot ontroerende ballades.

Een voorstelling vol herkenning, verbazing en een lach en een traan.

Locatie: Theater ‘t Speelhuis – Helmond
Datum: Zondag 7 april 2019
Start voorverkoop: Half februari 2019

Save the date!

content_zakelijk_theaterzaal-2

 

Het nieuwe jaar is begonnen, ook bij Phileutonia. Op zondag 6 Januari was het weer tijd voor de nieuwjaarsreceptie. Na iedereen de beste wensen te hebben gegeven was het tijd voor het Philbee om 5 mooie muziekstukken te laten horen. Het werd een mooie reis van Nederlandstalig, tot Queen.Het klonk fantastisch! Onder het genot van een drankje werd er nog druk bijgepraat tot in de late uurtjes…

E92A8690

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha