In de nacht van zaterdag op zondag tussen 23.00 en 03.00 uur ontvingen tientallen vrijwilligers van onze harmonie ruim 1700 lopers van de 56 ste Kennedymars in ons verenigingsgebouw. Op 31 km. in de route werd de eerste loper rond 23.00 uur met luid gejuich verwelkomd. De controlepost was van alles voorzien: koffie, thee, ranja, peperkoek, energierepen, EHBO-post. En bemoedigende woorden voor de rest van de af te leggen kilometers. Voor Theo een extra groot applaus! In alle opzichten liet Phileutonia zich van zijn beste kant zien.

67ad931d-5b9a-47f2-8aa1-5b0c7d3440c4

 

Diploma-uitreiking en barbecue

Ook dit jaar weer bij de afsluiting van het muzikale jaar vond de diploma-uitreiking plaats. Tien geslaagden waren er dit keer.

E92A4541

Indy Dwarsfluit Diploma A
Rafaela Klarinet Diploma A
Femke Dwarsfluit Diploma A
Eva Trompet Diploma A
Jelle Klarinet Diploma B
David Hoorn Diploma B
Joost Bariton Diploma B
Mitch Drums Diploma C
Anne Saxofoon Diploma C
Lotte Dwarsfluit Diploma D

Allemaal van harte gefeliciteerd!

En als afsluiting kon iedereen genieten van de heerlijke barbecue. Voortreffelijk en complimenten aan de bakmeesters.

Bekijk ook het fotoalbum.

 

En opnieuw was er een zinderende hitte, en opnieuw zat het grootste gedeelte van het aanwezige publiek verscholen onder luifels en parasols, en opnieuw werkten de muzikanten van onze Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia zich in het zweet om een prachtig concert te verzorgen. Alle geledingen van de harmonie waren vertegenwoordigd, inclusief een aantal basisschoolleerlingen die het afgelopen jaar muziekles gehad hebben die verzorgd werd door Phileutonia. Allemaal samen hebben ze gezorgd voor een schitterende middag in de Warande. Dank aan de muzikanten die zorgden voor de prachtige klanken, dank aan het aanwezige publiek dat de hitte trotseerde.

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha