Iedereen is welkom op zondag 1 juli om 12.45 in de Warande om je eigen muziekinstrument te maken!

Zondag 1 juli is het weer zo ver…… Phileutonia & Friends. Dit jaar verzorgen de Tikgroep, Piep- en Snuffelorkest het eerste optreden samen met de muziek-leerlingen van obs Brandevoort op het Carat podium in stadswandelpark de Warande in Helmond!

Na dit optreden en tijdens het optreden van het Philbee en het Harmonie-orkest kunnen de jeugdige leden samen met iedereen die wil, meedoen aan een heuse workshop blaasinstrumenten maken. Onder leiding van Hans van Dorp ga je zelf je eigen blaasinstrumenten maken (je mag zelf daarvoor een stuk bamboe/PVC-buis meebrengen, dit hoeft niet).

Waar ga jij voor….. een panfluit, blokfluit, hobo of fagot? Het kan allemaal!

Rond 15.30 uur mogen jullie, tijdens de grande finale samen met de rest van de harmonie, jullie eigen gemaakte muziekinstrumenten laten horen aan iedereen! Na afloop mag je je instrument natuurlijk mee naar huis nemen.

We zien jullie graag 1 juli om 12:45uur in de Warande.

SONY DSC

 
Volgende week wederom een editie van Phileutonia & Friends. Een middag met vol met muziek, deze keer geheel passend in de goede Carat traditie. Een mooie zondagmiddag van 12 tot 4.
De aftrap is met de Rimboband, bekend van onder andere hun optreden op Paaspop afgelopen editie. Phileutonia vervolgt de middag met een gezamenlijk optreden van heel Phileutonia. De jeugd wordt daarbij in het zonnetje gezet met onder andere een workshop instrumentmaken en optredens van basisschooljeugd in het kader van hun muziekproject samen met Phileutonia. Dit alles wordt ondersteund door vrolijke muziek van Pieporkest- en Tikgroepleden, Philbee en Harmonieorkest. Jeugdkapel Applaus zal het feest afsluiten. Zoals gezegd: een echt Carat-concert!

Philbee

 

DSC_0008

Voor een verslag en veel foto’s verwijzen wij u door naar de site van fanfare de vooruitgang.

 

In het Speelhuis heeft het harmonieorkest van Phileutonia zich weer van zijn beste kant laten zien. Heerlijke filmmuziek met geweldige solisten. Jammer toen het afgelopen was.
Er is al een wensenlijstje voor volgend jaar, want dit evenement is zeker voor herhaling vatbaar.

E92A4439

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha