E92A4374

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Tijdens het uitwisselingsconcert bracht muziekvereniging Concordia uit Berkel-Enschot ons in zwoele sferen (passend bij de tropische temperatuur) met muziek uit Evita en Zuid -Amerikaanse dansen.

Na de pauze was het de beurt aan Phileutonia, dat ons een voorproefje gaf van het concert van volgende week. En dat smaakt naar meer! Een geslaagde avond.

E92A4240

Bekijk ook het fotoalbum.

 

E92A4155

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Twee jaar geleden was het harmonieorkest van KSH Phileutonia te gast bij MV Concordia in Berkel-Enschot. Een mooi concert en nieuwe vriendschap was het resultaat. Deze keer zijn de rollen omgedraaid. Het programma bestaat uit opzwepende Zuid-Amerikaanse muziek gebracht door MV Concordia en een voorproefje van het filmconcert van het harmonieorkest van KSH Phileutonia. Dit informele concert zal de verbinding tussen beide verenigingen weer verstevigien én het is een mooie gelegenheid voor het harmonieorkest om een generale repetitie van een klein gedeelte van het filmconcert voor publiek te spelen. Iedereen die ook naar het concert op 3 juni in het Speelhuis komt, krijgt daarom op vertoon van het kaartje een consumptiebon.

Datum: 26 mei 2018
Tijd: 20:15 uur
Plaats: Verenigingsgebouw KSH Phileutonia
Entree: Gratis

Banner_horizontaal

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha