Een sfeervol kerstconcert, in het kader van de Lambertusconcerten, was weer als vanouds een prachtige opmaat naar de komende kerstdagen. Het Pieporkest speelde samen met het Philbeeorkest onder leiding van Hadewijch van Leeuwen, aangekondigd door Esther Warmerdanm, een mooi palet van kerstliederen.

E92A1490_001

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Onder leiding van Menno Bats en Willem van Bokhoven konden de luisteraars genieten van het optreden van de slagwerkgroep en haar  leerlingen het was een mooie ochtend. Tevens ontving Sjors Bakels  na het optreden zijn oorkonde (12 1/2 jaar lid) met het bijbehorende speldje uitgereikt.

P1050554

 

Vlak voor Kerst, op zondag 17 december, zal wederom in de kapel van het Elkerliek ziekenhuis een concert verzorgd worden door K.S.H. Phileutonia. Dit jaar zal de muziek in kerstsfeer gebracht worden door het Philbee-orkest o.l.v. Hadewijch Peters. Zij worden bijgestaan door het orkest met de jongste jeugd van Phileutonia, het Pieporkest o.l.v. Esther Warmerdam.
Het Philbee is het opleidingsorkest van Phileutonia. Van hieruit stromen muzikanten door naar het Harmonieorkest. Het Pieporkest is het orkest waarin muzikanten spelen met enkele jaren muziekonderwijs en toe zijn aan muzikaal samenspel. Tijdens het concert zullen beide orkesten apart maar ook samen spelen.
Naast traditionele kerstliederen, zullen de orkesten ook andere kerstmuziek ten gehore brengen zoals Feliz Navidad, A Spanish Christmas Carol, Pachebels Canon en Snow World.
Het concert (14.30 tot 15.30 uur) is gratis toegankelijk voor iedereen maar zeker voor de patiënten en hun familieleden.

Datum: zondag 17 december
Tijd: 14.30 uur tot 15.30 uur
Plaats: Kapel Elkerliek ziekenhuis

 

Op deze ochtend kunnen leerlingen laten horen waar ze mee bezig zijn en zal de slagwerkgroep een aantal stukken spelen. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren in het Phileutoniagebouw aan de Kanaaldijk.

Datum: zondag 10 december 2017
Tijd: 11.00 uur tot 13.00 uur
Plaats: Phileutoniagebouw, Kanaaldijk NW 27b

IMG_5120

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha