Bekijk ook het fotoalbum.

apr 232017
 

 

Applaus wenst Bart succes met zijn fietstocht voor het jeugdfonds van Phileutonia.

 

Op 27 april geeft Phileutonia ten gunste van Koningsdag vanaf 10:00 uur een aubade bij het Elkerliek ziekenhuis en voor de gedecoreerden een serenade bij het Kasteel van Helmond. Onze eerste verkeersregelaar staat al klaar om alles in goede banen te leiden.

IMG_20170418_222342

 

Wij hebben een zeer leuke dag gehad met zijn allen. ’s Morgens waren er bij de jeugd enkele (nieuwere) leden behoorlijk zenuwachtig, maar dit is snel bijgedraaid. De organisatie op de Efteling was deze keer goed. Om tien uur werden wij welkom geheten door een medewerker van de Efteling, die ons begeleidde naar onze opslagruimte en bij de optredens. Wij bleken om twee en om drie uur een half uur op te moeten treden op de kiosk. Na afloop hebben wij nog een serenade gebracht aan een Efteling medewerker die deze dag 25 jaar bij de Efteling werkzaam was. Van tevoren konden we het park bezoeken, wat zeer aangenaam was, omdat er nergens langer dan 10 minuten gewacht hoefde te worden (zelfs niet bij De Baron). Sommige leden hebben hun angst voor achtbanen definitief van zich afgezet na verrassende ritjes in De Vliegende Hollander en Joris en de Draak. Rond half een zijn wij weer bij elkaar gekomen om gezamenlijk te lunchen bij Station Oost, waarna we naar de kiosk bij het Witte Paard zijn vertrokken om op te bouwen en op te treden. Na de optredens is vrijwel iedereen nog tot half zes in het park geweest. Op naar de volgende keer!

IMG_2329

Bekijk ook het fotoalbum.

apr 132017
 

Voorjaarsconcert zaterdag 8 april K.S.H Phileutonia en Harmonie De Goede Hoop uit Aarle-Rixtel. Tijdens Het grandioze concert hebben we kunnen genieten van  beide Harmonieën onder leiding van Dirk en Martijn. Beide orkesten trakteerden de volle zaal op een mooie afwisselende muzikale avond met na afloop een leuke afterparty​ tot in de late uurtjes.

P1020206

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha