feb 282017
 

Het was een gezellige drukte tijdens het kindercarnaval op de carnavalsmaandag!

E92A5119_res

 

Jeugdkapel Applaus heeft gisteren tijdens het Prijsbloaze de aanmoedingsprijs gekregen. Wel verdiend!

IMG-20170227-WA0004

feb 262017
 

Wai ware d’r bai!

E92A5018

Fotoboek

feb 202017
 

Header_Website-LOS-corr_2

Phileutonia was gistermiddag één van de vijf muziekkorpsen die meededen in zaal Traverse met “Heel Helmond Zingt”: een nieuw evenement in Helmond dat is georganiseerd ter ere van het 55-jarig bestaan van De Keiebijters. Meezingen en samen feesten in de kleuren van de Keiebijters. Een mooie aanloop naar de carnaval… ALAAF!

HeelHelmondZingt

Bekijk het fotoboek.

 

Ter ere van hun 55-jarig jubileum organiseren de Keiebijters in samenwerking met vijf Helmondse muziekverenigingen het nieuwe evenement “Heel Helmond Zingt”.

Zondag 19 februari brengen Amicitia, Unitas, De Vooruitgang, Phileutonia en het Helmonds Muziek Corps stuk voor stuk bekende liedjes ten gehore die iedereen uit volle borst mee kan zingen. De songtekst op de projectieschermen zorgt ervoor dat ook echt iedereen mee kan zingen.

Birgit van Ekert van de voormalige amusementsgroep Petazzie mi Skruwsaus en Stephan van der Wallen van voormalige amusementsgroep de Noot zullen deze middag presenteren.

Toegang is gratis. Bij binnenkomst krijg je, zolang de voorraad strekt, een Keiebijtersdas cadeau. De Keiebijters willen graag hun kleuren in de stad verspreiden. Tegelijkertijd met “Heel Helmond Zingt”  vindt in De Traverse de Jubileumreceptie van de Keiebijters plaats.

Header_Website-LOS-corr_2

Datum: zondag 19 februari
Locatie: De Traverse
Tijd: 13:00 uur – 19:00 uur, Phileutonia start om 17:00 uur.

 

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha