Op zondag 8 januari 2017 is in het verenigingsgebouw de traditionele nieuwjaarsreceptie. Deze start om 14.00 uur. Om 15.00 uur zal deze receptie worden opgeluisterd met een nieuwjaarsconcert door Philbee o.l.v. Adri Tempelaars die met dit concert afscheid neemt als dirigent van Philbee.

Iedereen die zich betrokken voelt bij Phileutonia en bij Philbee in het bijzonder, is van harte welkom.

 

Een mooie traditie om in kerststemming te komen. Dat was ook dit jaar weer het kerstconcert in de reeks van de Lamberusconcerten, verzorgd door het Harmonieorkest van KSH Phileutonia in de kapel van het Elkerliek-ziekenhuis. Stemmige muziek: Air van Bach, melodieën uit de Notenkraker Suite, populaire kerstliederen en samenzang. De patiënten van het ziekenhuis luisterden mee.

e92a3877
Bekijk ook het fotoboek.

dec 182016
 

Onder leiding van de instructeurs Rob, Willem en Menno, heeft de Phileutonia Slagwerkgroep zich afgelopen zondag op inspirerende wijze gepresenteerd tijdens een “voorspeelmiddag” gehouden in het Phileutoniagebouw. Diverse leerlingen én leden van de slagwerkgroep lieten zich van hun beste kant zien. Bijzondere aandacht ging uit naar Jan van der Sommen, vanwege zijn verdienste voor de vereniging en omdat hij vrij recentelijk zijn taken als opleider heeft neergelegd. Het was een geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar.

_mg_1568

Bekijk ook het fotoboek.

 

Kom zondag 18 december genieten van onze slagwerkers!

IMG_5120

Deze dag vindt er een recital plaats van de leerling slagwerkers. Ook zal de Slagwerkgroep zelf een aantal stukken ten gehore brengen. Het programma begint om 11.00 uur in het Phileutoniagebouw aan Kanaaldijk NW 27b en zal tot ongeveer 12.30 uur duren. Entree is gratis en de zaal gaat om 10.45 uur open voor publiek.

 

IMG_7606

Een bijzonder moment vlak voor kerst. Elk jaar speelt het Philbee orkest van K.S.H. Phileutonia haar kerstconcert in de kapel van het Elkerliekziekenhuis. Voor de zieken maar ook voor overige geïnteresseerden. Dit jaar wijken we van die traditie af en speelt niet het Philbee orkest maar het grote harmonieorkest.
Na zovele jaren met even zoveel fijne concerten van het Philbee orkest waren de muzikanten van het harmonieorkest ook nieuwsgierig naar deze bijzondere belevenis. Eenmalig zal daarom het harmonieorkest onder leiding van Dirk van de Weijer de uitvoering verzorgen. Muzikaal zal er een iets uitdagender programma gespeeld worden, de sfeer zal als vanouds zijn.
Dit concert is gratis toegankelijk. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden ter dekking van de kosten.

Datum: 18 december
Aanvang: 15:00 uur
Plaats: kapel Elkerliekziekenhuis

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha