Helmondse Jeugd Muziekdag 2016. Muziek maken met elkaar samen met een echte Helmondse muzikale held: Dave Vermeulen.

De muzikale jeugd van Helmond heeft afgelopen zondag ontzettend haar best gedaan om samen met Dave een heel mooi optreden neer te zetten. Samen repeteren, samen muziek maken om de volle zaal in het TOV gebouw te trakteren op een spetterende uitvoering. HMC, bedankt voor de organisatie!

Bekijk ook het fotoboek.

 

161017_flyer-phileutonia-definitief-a5-2c-2mm-snijmarge-page-001161017_flyer-phileutonia-definitief-a5-2c-2mm-snijmarge-page-002

 

De Hoizeiers, kapel van Phileutonia, luisteren het kletstoernooi DE GOEIE TO(O)N op met hun nieuwe fleurige outfits.

e92a1237

 

De Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia uit Helmond zoekt een nieuwe dirigent voor het Philbee orkest. De dirigent van het Philbee staat voor de uitdagende taak zich enerzijds te richten op het behoud en verbeteren van het muzikale niveau van het gehele orkest en het plezier in musiceren van alle orkestleden. Anderzijds wordt hij/zij verantwoordelijk voor het muzikale beleid voor de jeugd binnen de gehele harmonie. We zijn op zoek naar een muzikale duizendpoot die met eigentijdse muziek en projecten de jeugd weet te raken en te binden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bekijk de volledige vacature.

 

Op zondag 9 oktober heeft Sander van der Lande zijn functie van president formeel overgedragen aan Wim Hillenbrink.

Wim Hillenbrink is door onze beschermheer Jan-Renier Swinkels en de toenmalige president Sander van der Lande gevraagd om het presidentschap op zich te nemen. Wim heeft dit verzoek als een grote eer ervaren. Na zijn toezegging is hij voorgedragen aan de vereniging waarna de leden hem op 19 juli jl. tijdens een bijzondere Algemene Ledenvergadering hebben gekozen als opvolger van Sander.

Bekijk het fotoboek.

Lees meer »

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha