LIESHOUT – Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia strijdt mee in De Battle of the Proms. Deze promswedstrijd vindt 10 juli plaats in de feesttent van Harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout aan de Floreffestraat in Lieshout. Toegang is gratis. De deelname van KSH Phileutonia aan deze wedstrijd is ook de opmaat naar de happening Phileutonia and Friends op zaterdag 17 juli in het Warandepark. 

SONY DSC

Zang, dans, acts, versterking met een combo, alles is toegestaan. De Battle of the Proms wordt georganiseerd in het kader van de jubileumfeesten van harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout. Met de wedstrijd wil de Lieshoutse harmonie een leuke middag neerzetten die voor een breed publiek interessant is, ook degenen die normaal niet zo snel naar een harmonie gaan luisteren.  In totaal dingen vijf orkesten mee voor de eindoverwinning met een licht en toegankelijk programma, ze worden beoordeeld op muzikaliteit en show.

Ook Fanfare St Cecilia Zijtaart, Fanfare St Lucia uit de Mortel, Koninklijke harmonie Oefening en Uitspanning Beek en Donk en harmonie St Caecilia Lieshout/Mariahout verschijnen 10 juli op het podium. De feesttent gaat om half twaalf open, de prijsuitreiking staat rond kwart over zeven in de avond gepland. Voor het volledige programma van die dag en alle activiteiten tijdens het jubileumweekend, kijk op www.harmonielieshout.nl

 

De aankleding en de sfeer droegen deze avond bij aan een geslaagde dansavond. De belichting, de kleding van het Philbee-orkest en de muziek brachten de vele bezoekers helemaal in dansstemming. En natuurlijk ook de demonstraties en de workshop dansen van dansschool Reiniers droegen bij aan het gevoel van toen. Philbee en slagwerkgroep Phileutonia zorgden met hun een muziek voor een sprankelend programma. De dansers van dansschool Reiniers, van klein tot groot, lieten het publiek hun mooiste dansen zien van Ballroom tot Latin. En tijdens de after-party verzorgd door de DJ van Bouwman Licht en Geluid gingen vele voetjes van de vloer.

Bekijk ook het fotoalbum.

 

Onze jeugdleden van Applaus waren afgelopen weekend van de partij op het Drakenbootfestival. Het heerlijke weer en veel enthousiaste mensen zorgden voor een geweldige sfeer!

_2016_06_05_ Drakenbootfestival 2016_15_

_IMG_8488

 

jun 042016
 

Voor Cathelijne en Fayza was het examenconcert super spannend, maar voor de examencommissie en het publiek was het volop genieten. Vijf muziekstukken werden gebracht door beide examenkandidaten en tot slot een optreden met het Harmonieorkest van Phileutonia. Een sfeervol concert met als resultaat: allebei geslaagd met een fraaie beoordeling en prachtige cijfers. Wat een aanwinst voor Phileutonia; twee dwarsfluitisten op dit hoge niveau. Na afloop waren er natuurlijk felicitaties en bloemen.

FullSizeRender

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha