-uniek solistenconcert –

Het openbare D-examen van Cathelijne Versteeghen en Fayza van Stiphout wordt afgesloten met een gezamenlijk concert met het Harmonieorkest van K.S.H. Phileutonia. Solowerken met pianobegeleiding van onder andere Debussy, Geraedts en Mozart.
Phileutonia kondigt met trots dit unieke concert aan, waarvoor Cathelijne en Fayza zijn klaargestoomd door Saskia Onstwedder-List. Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 4 juni om 12.00 uur in het verenigingsgebouw aan de Kanaaldijk 27 B in Helmond.

E92A8474_edit

 

Phileutonia voor één avond omgetoverd tot danszaal. Dansschool Reniers, het Philbee-orkest en de Slagwerkgroep slaan de handen ineen. Samen brengen zij op zaterdag 11 juni 2016 een bijzondere dansavond.

De orkesten bieden een variatie aan dansmuziek, van Ballroom tot Latin. Iedereen is van harte welkom om te komen dansen en de dansers van Reniers zullen hun mooiste dansen laten zien. Daarnaast is er in de pauze een workshop van dansschool Reniers.

Na het concert is er een afterparty verzorgd door Bouwman Licht & Geluid.

Nieuwsgierig? Zorg dat je erbij bent en mis deze bijzondere avond niet!

Poster Dansavond 2016 afdrukken

mei 232016
 

Zondagmorgen 22 mei was het dan zover. Na vele repetities gaven wij ons AMV koffieconcert. Het programma was divers met optredens van de tikgroep, de blokfluitgroep, het pieporkest en als afsluiting het Philbee orkest met ondersteuning van het pieporkest. Een groep van ongeveer 80 bezoekers hebben kunnen genieten van een leuke muzikale zondagmorgen.

E92A8450

Bekijk ook het fotoboek.

 

_uitnodiging D examen definitief

 

Jaarlijks organiseert Tafelronde 119 Peelland de aspergeactie. Een heerlijk aspergepakket én het goede doel steunen in één. De opbrengst gaat dit jaar naar de jeugd van Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia. Met de aanschaf van het aspergepakket geeft u de jeugdleden gelegenheid om te ontdekken hoeveel plezier het bespelen van een muziekinstrument met zich brengt.

Bestel uw aspergepakket op:
www.aspergepakket.com

Flyer aspergepakket

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha