Vrijdagavond 15 april 2016 was het dan zover, instrumenten laden en hop naar de groeps-accommodatie ‘de strohalm’ in Mariahout. Na twee ritjes hadden we alle instrumenten voor het repetitie-weekend over. Rond 21.00u kwamen de rest van de slagwerkers ook naar de locatie, waarna we die avond nog gezellig hebben geborreld en wat spellen gedaan.

Zaterdagmorgen 9.00u stipt stond Menno ook op de stoep en kon er na een stevig ontbijt met gebakken eitjes van Fred eindelijk begonnen worden aan het eerste repetitieblok van die dag. Na de middaglunch en een pauze werd er met het tweede repetitieblok begonnen. Rond 17.00u vond iedereen het wel welletjes , en werd de bbq voor die avond geregeld. Paul Smits en Kim vd Westen hadden alles goed voor elkaar en we hebben goed gegeten die avond. Na de afwas gedaan te hebben had Paul een kampvuur gemaakt, waar we de rest van de avond gezellig met z’n alle tot in de late uurtjes rondom heen hebben gezeten.

Zondagmorgen moest er toch nog even gerepeteerd worden, dus na weer een lekker ontbijtje heeft Menno met zijn slagwerkers er nog even flink tegenaan gegaan. S’middags rond 13.00u was het weekend weer voorbij en moesten we weer naar huis.

Al met al een zeer geslaagd weekend die zeker ook voor de team-building zeer goed was.

2016-04-16 16.16.41

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha