Kerstconcert 2015 poster

Koop nu entreekaartjes bij Wiet Hustinx of Inge van Lingen, of reserveer ze via: philbeecommissie@phileutonia.nl

 

Zondag 22 november was een bijzonder feestelijke dag voor onze vereniging. Phileutonia verwelkomt zes nieuwe commissarissen, viert het 165 jarig bestaan én het jaarlijkse Ceciliafeest.

_GerardVanHal_Phil221115001Foto: Gerard van Hal

Fotoboek Installatie Commissarissen
Fotoboek Ceciliafeest
Uitslag loterij

‘s Middags werden de aspirant commissarissen Hans Blanksma, Xavier Broeckx, Peter de Bruin, Piet Heerkens, René Lammers en Guus van Oorschot met het gehele commissariaat door het corps opgehaald bij West Ende en in stijl muzikaal begeleid naar het verenigingsgebouw. Hier hadden alle genodigden zich verzameld en vond de officiële installatie door de Beschermheer Jan Renier Swinkels plaats.

Lees meer »

 

Op zondag 22 november a.s. worden de heren Hans Blanksma, Xavier Broeckx, Peter de Bruin, Piet Heerkens, René Lammers en Guus van Oorschot geïnstalleerd als commissaris van KSH Phileutonia.

Uitbreiding van het commissariaat zal, zeker in deze tijd, na veel bezuinigingen en versobering, een bijdrage leveren aan de continuïteit en het waarborgen van het hoge ambitieniveau van deze vereniging. Phileutonia is dan ook bijzonder blij gelijktijdig zes aspirant-commissarissen te mogen verwelkomen.

0G5A7059

Bovenstaande heren zullen formeel door de beschermheer Jan-Renier Swinkels geïnstalleerd worden tot commissaris van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia, tijdens een besloten ceremoniële bijeenkomst in het verenigingsgebouw, Kanaaldijk NW 27b te Helmond. Aansluitend wordt voor genodigden een receptie gehouden.

 

Het was nat, het was winderig maar het was vooral heel gezellig en druk. Onder begeleiding van het Helmonds Muziek Corps maar vooral ook van onze eigen pietenkapel, bestaande uit de enthousiaste leden van Applaus, werd sinterklaas op zondag 15 november ingehaald in Helmond. Voor alle aanwezige kinderen was het een sfeervolle start van een spannende tijd.

sint 1

 

In een uitverkocht Speelhuis werd het publiek getrakteerd op een kleurrijk concert. Zowel het optreden van mannenkoor Lambardi en Slagwerkgroep Phileutonia als het gezamenlijk optreden werd met veel enthousiasme en waardering door het publiek ontvangen. Prachtig was het gezamenlijk uitgevoerde  “Dry your tears, Africa” , “ Lippy Kids” (Phileutonia en Paul Nielen) en Lambardi’s favoriete nummer “The Awakening”. Een bijzonder geslaagd concert!

IMG-20151108-WA0004

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha