okt 282015
 

Poster_2-01

 

Na 2 druk bezochte voorrondes is het kletstoernooi nu al een groot succes te noemen.

De finale is totaal uitverkocht!

Bellen of e-mailen voor kaartjes heeft dus helaas geen zin meer.

Het publiek koos als winnaar van de tweede voorronde Jeroen van Nunen als Tarzan uit Wintelre en had vorige week Jorlan Manders als Toon den Dokter uit de Mortel al als de winnaar van de eerste voorronde aangewezen, waardoor zij beiden rechtstreeks doorgaan naar de finale van 30 oktober. Het niveau van beide avonden was hoog zodat het voor de vakjury een moeilijke klus werd om te bepalen wie er door mocht gaan naar de finale. Uiteindelijk werden Rene van den Heuvel als D’n Heaven Devil uit Helmond, Dirk Kouwenberg als Astronaut uit Rosmalen, Boy Jansen als de Rijdende Rechter uit Budel-Schoot en Hans Keeris als de Blaosmuzikant uit Knegsel als finalisten aangewezen.

foto

Bekijk ook de website van “de goede to(o)n” voor nieuws en foto’s.

 

Het harmonieorkest ontving een tijdje geleden een eervolle uitnodiging voor een uitwisseling van Harmonie Oranje uit het west-Brabantse Wouw. Natuurlijk werken we hier heel graag aan mee. Op zaterdag 7 november organiseren we een gezamenlijk concert in de aula van het nieuwe gebouw van het Carolus Borromeus College in Brandevoort.

harmonie Oranje Wouw voor op  website2

Een uitwisseling en tegelijkertijd kennismaking met onze muzikale gasten uit Wouw. Twee orkesten en verenigingen met grote overeenkomsten. Beide orkesten van ruim 50 muzikanten, verenigingen met een rijke traditie en lange historie (Oranje uit 1874 en K.S.H. Phileutonia uit 1850). En daarnaast een mooie band met ons koningshuis. Oranje ontleende haar naam aan het zilveren regeringsjubileum van Koning Willem III en Phileutonia draagt het predicaat ‘koninklijk’. En niet onbelangrijk: beide verenigingen houden ervan om hun nek uit te steken en muzikale spektakels te organiseren.

Hoog tijd voor een nadere kennismaking. Beide orkesten brengen een sterk programma met echte symfonische harmoniemuziek. Na het concert is iedereen van harte uitgenodigd om in de volledig opgeknapte bar in ons verenigingsgebouw een borrel te drinken op onze nieuwe muzikale vriendschap.

Informatie
Zaterdag 7 november 2015
Carolus Borromeus College Helmond (Markesingel 2)
Zaal open om 19.30 uur
20.00 – 22.00 uur
Entree: vrijwillige bijdrage

Zeker zijn van een plaats? Mail naar reserveringen@phileutonia.nl

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha