dec 252014
 

vuroit bloaze

 

Ook deze keer heeft jeugdkapel ‘’Applaus’’ weer zijn beste beentje voor gezet. Op 23 december jl. waren onze jonge muzikanten uitgenodigd bij Sander van der Lande in Schijndel, om daar te komen spelen tijdens de kerstborrel, zijn verjaardag en 25jarig jubileum van Sander als directeur bij Lande.

Na eerst ‘’Lang zal hij leven’’ te hebben gespeeld, werd er ingezet met ‘’Radar love’’. Hiermee zat de stemming er al meteen goed in. Toen de eerste set klaar was, werd iedereen van ‘’Applaus’’ uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Daarna was het tijd voor de tweede set.

Met o.a. ‘’Candy, Blue suede shoes en Het dondert en het bliksemt’’ ging het dak er helemaal af. Met een laatste verzoeknummer van Sander zelf werd de avond afgesloten, waarna Sander aan het einde heeft toegezegd dat de jassen voor ‘’Applaus’’ er toch gaan komen. Dank je wel Sander namens ‘’Applaus’’.

IMG_1466

Bekijk ook het fotoboek.

 

Philbee en Confetti brachten het publiek van hun gezamenlijke concert vanavond helemaal in de kerstsfeer. Van middeleeuwse liederen, hedendaagse kerstklassiekers tot Afrikaanse klanken: het kwam allemaal aan bod. Een mooie samenwerking die zeker voor herhaling vatbaar is.

IMG_7759

Bekijk ook het fotoboek.

 

Ons pieporkest speelde gisteravond op Kindcentrum Mozaïek, dat helemaal in het teken stond van kerst. Tijdens deze kerstmarkt konden kinderen en hun ouders genieten van verschillende kerstnummers. Sommige kinderen wilden aan het eind zelfs mee muziek maken. Een groter compliment kun je niet krijgen, toch?

Het pieporkest zal ook aanstaande zaterdag spelen voor aanvang van het Philbee kerstconcert in samenwerking met Vrouwenkoor Confetti. Kom daarom gerust wat eerder om te luisteren naar onze jonge muzikanten.

IMG_7659

IMG_7672

Bekijk ook het fotoboek.

 

Dit jaar voor de 24e keer werd het traditionele kerstconcert in de kapel van het Elkerliekziekenhuis uitgevoerd door het Philbee-orkest. Het publiek in de kapel bestond uit patiënten, hun familie en andere belangstellenden en op de verpleegafdelingen genoten ook velen van de mooie kerstklanken. In het programma werd de kerstmuziek van het orkest afgewisseld met samenzang. Volgend jaar zal een jubileumjaar zijn: 25 jaar kerstconcert in het Elkerliek op zondag 20 december 2015.

IMG_7606

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha