Bij de dienstenveiling werd een optreden van de jeudgroep Applaus geveild. Jan Reinier Swinkels was de hoogste bieder en dat resulteerde in een optreden op een bedrijfsbijeenkomst bij Bavaria. Zeventig brouwers werden opgezweept door de muziek van Applaus, met als slotstuk “Het dondert en het bliksemt”. En als klap op de vuurpijl: iedereen in polonaise door het Ketelhuis. Een daverend applaus was de beloning. En een uitnodiging voor een optreden volgend jaar bij het 100-jarig bestaan van Bavaria.

Tenslotte was er voor iedereen stamppot met stoofvlees en voor wie mocht: Bockbier. Een fantastisch optreden, veel onderling plezier en een uitgelaten groep in de bus weer op weg naar Helmond.

IMG_1259 - kopie

Bekijk ook het fotoalbum.

nov 252014
 

In een mooi aangeklede zaal door vrijwilligers van Phileutonia en CV De Kattendonders, mochten we dit jaar vijf jubilarissen in het zonnetje zetten: Jan van Loon (Trombone, 12 ½  jaar), Christ van Leeuwen (Saxofoon, 25 jaar) , Jan Sneijers (Bas, 25 jaar), Koen Smits (Slagwerk, 25 jaar) en Sjoerd Lammers (Klarinet, 40 jaar). Bedankt voor jullie grote inzet voor de vereniging. We hopen nog lang van jullie muzikale en facilitaire diensten gebruik te mogen maken. Op naar het volgende jubileum!

Onze jubilarissen waren echter niet de enigen die werden gehuldigd. Voorzitter Sander richtte zijn slotwoord tot onze Sjef. Sjef is deze middag benoemd tot Erelid van Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia vanwege zijn bijzondere verdiensten als lid, waarvan ruim 30 jaar als bestuurslid en als Phileutonia boegbeeld. Proficiat!

Met eten en drinken, muziek van jeugdkapel Applaus  en hofkapel de Hoizeiers, bezoek van Prins Frank d’n Urste van CV De Kattendonders en nog enkele carnavaleske optredens, was het Ceciliafeest van 2014 zeer geslaagd!

Bekijk ook het fotoalbum.

IMG_7326    

Foto's site

 IMG_7427

 

De tweede editie van het prinsenbal van de Kattendonders was een groot succes.

Een stampvolle zaal met heel veel Helmondse carnavalsverenigingen zorgden voor een fantastische aftrap van het carnavalsseizoen met Prins Frank D’n Eeerste als nieuwe carnavalsprins.

20141121_221507

20141121_230638

 

kerstconcert

 

20141116_120212

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha