Na de tweede voorronde van het kletstoernooi zijn nu de zes finalisten bekend. De publiekswinnaars van beide voorrondes zijn Hans Keeris als Rob dun Ijs (Knegsel) en Boy Jansen als Beatrix met pensioen (Budel-Schoot). De andere finalisten zijn Wichard de Benis als Douwane (Best, Jan Schellekens als Gildebroeder (St. Michelsgestel), Jorian Manders als Toontje (De Mortel) en Bart van de Kerkhof als Aart Neut de lachtherapeut (Dongen). Zij strijden op vrijdag 31 oktober om de wisseltrofee van “De Goeie Toon”. Bovendien zal er door de vakjury voor drie kletsers een wildcard voor de Keiekletsavond om de Zilveren Narrenkap worden uitgereikt. De winnaar die het publiek aanwijst zal de Frans Brugmanspublieksprijs verdienen.

Het amusement en de muzikale omlijsting worden verzorgd door amusementsgroep KUUB en de Phileutonia’ Hoizeiers. De avond begint om 20.00 uur (zaal open om 19.00 uur) in het verenigingsgebouw van KSH Phileutonia aan de Kanaaldijk. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via kletstoernooi@phileutonia.nl of via 06-38191154.

kletstoernooi2

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u door naar de website van “de goeie to(o)n”.

 

Op vrijdag 17 oktober is in het Phileutoniagebouw de vierde editie van kletstournooi “De Goeie To(o)n” van start gegaan. Negen enthousiaste kletsers streden in deze eerste voorronde voor een plaats in de finale op 31 oktober aanstaande. De zaal was sfeervol ingericht, blaaskapel “De Hoizeiers” zorgde voor de juiste Toon en het talrijke publiek zorgde voor een fantastische sfeer.

De kletsers Wichard de Benis, Boy Jansen en Jorlan Manders zijn door de vakjury het hoogst gewaardeerd met respectievelijk nummer een twee en drie van deze eerste voorronde. Of zij daarmee voldoende punten scoren voor een plaats in de finale, zal volgende week, na de tweede voorronde op 24 oktober, moeten blijken.

Boy Jansen kreeg met zijn creatie “Beatrix met pensioen” de hoogste waardering van het publiek en won daarmee de publieksprijs van deze avond. Hij is daarmee als eerste deelnemer verzekerd van een plaats in de finale. Boy, proficiat en graag tot ziens in de finale op 31 oktober.

Voor een uitgebreid verslag verwijzen wij u door naar de website van “de goeie to(o)n”.

 

 

Sinds de opkomst van social media gaat het verspreiden van informatie razendsnel. Een getypt bericht gaat met één muisklik zo de hele wereld over. Mensen nemen op andere manieren informatie tot zich dan vroeger en dat vraagt om een nieuwe aanpak van promoten. We gaan mee in de snelle ontwikkeling van de IT.

We hebben jullie hulp hierbij hard nodig. Like onze facebookpagina, volg ons op twitter en deel onze berichten. Zo wordt ons bereik zo groot mogelijk!

Logo facebook   www.facebook.nl/kshphileutoniahelmond
Logo  twitter   www.twitter.com/kshphileutonia

Alvast bedankt!

PR Commissie

 

Als vervolg op het optreden tijdens de Phileutonia Royal Proms eerder dit jaar genoten ruim 200 bezoekers van een fantastisch concert van Zanggroep Pabo, met jeugdkoor, band en de slagwerkgroep van Phileutonia.

Het podium van Wijkhuis de Fonkel was bijna te klein voor de 100 muzikanten, maar dat was absoluut niet van invloed op de kwaliteit van de muziek en het enthousiasme van de leden van beide Helmondse verenigingen. Zij trakteerden het publiek op een heerlijke muzikale middag!

_CIMG0573_4res

CIMG0584 CIMG0573

 

 

HELMOND – Het Weverslabyrint in het Weverspark van de Helmondse binnenstad werd vandaag feestelijk geopend. Phileutonia was erbij voor de muzikale toon tijdens de onthulling van dit 9e Carat kunstwerk.
Kijk voor meer informatie op  www.deweblogvanhelmond.nl

IMG_6522

Zie ook het fotoboek

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha