Hallo allemaal, na een vermoeiende maar heel gezellige reis en een fijn ontvangst nu op naar de poesta Celine.

 

Vanavond is het Philbee orkest stipt op tijd vertrokken om te beginnen aan hun concertreis in Boedapest. Ze hebben er allemaal heel veel zin in. Wij wensen ze een goede reis en verwachten elke dag een update.

boedapest 012
Bekijk ook het fotoalbum.

 

Bavaria Brouwerij NV, jan swinkelsFoto: Joost Duppen

In memoriam

J.A.M. (Jan) Swinkels

Afgelopen zondag is onze oud-Beschermheer en ere-commissaris Jan Swinkels overleden. Jan was bijna 35 jaar commissaris van onze vereniging en van 1988 tot 2009 Beschermheer. In die periode heeft hij de vereniging met raad en daad bijgestaan en op inspirerende wijze tot bloei gebracht.

Wij herinneren ons vooral zijn warme betrokkenheid bij alles wat de Harmonie maar organiseerde, zoals concerten en buitenlandse reizen. Maar ook zijn aanwezigheid bij de wekelijkse repetities was tekenend voor Jan. Wij zullen zijn warme en hartelijke persoonlijkheid missen. Wij wensen Leny, onze beschermheer Jan-Renier, overige kinderen, kleinkinderen en verdere familieleden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Aanstaande zaterdag zullen wij in de Sint Servatius kerk in Lieshout met korps-eer afscheid nemen van Jan.

 

Bijzonder is dat de heer Noud Kuijken, commissaris bij Stadsharmonie Phileutonia, benoemd is tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

aubade 015
Bekijk ook het fotoalbum.

apr 272014
 

Vandaag op de eerste Koningsdag was het straatcorps van Phileutonia vroeg op pad voor de aubade aan patienten en personeel van het Elkerliek ziekenhuis. Na de koffie en lunch vetrok het corps richting kasteel om alle Helmondse gedecoreerden een serenade te brengen.

aubade 001

Bekijk ook het fotoalbum.

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha