jun 262013
 

Diploma’s, een heerlijke barbecue en mooie woorden van onze voorzitter: samen kunnen we terugkijken op een mooi seizoen met als hoogtepunt de Royal Phileutonia Proms. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

jun 232013
 

Bekijk het fotoboek van zaterdag 22 juni.

Bekijk het fotoboek van zondag 23 juni.

 

Komende week is het zover: de 18e Phileutonia Proms voor de tweede keer in nauwe samenwerking met SamenLoop voor Hoop. Op zaterdag 22 juni zal de KSH Phileutonia een muzikale invulling geven aan het grootse 24 uurs wandel evenement ten behoeve van KWF kankerbestrijding. Gevolgd door de tradtionele Proms op zondag 23 juni.

Voor meer informatie en het complete programma zie  Phileutonia Proms 2013.

 

De inschrijvingsdatum voor ons toernooi is inmiddels verstreken. We verheugen ons er, als organisatie, op dat we dit jaar maar liefst 36 aanmeldingen hebben gehad voor ons kletstoernooi. Het programma is samengesteld.

We zijn er ook bijzonder trots op dat we vanaf heden een prachtige eigen website in de lucht hebben. Hier kunt u alle relevante en actuele informatie over ons toernooi lezen. Ga naar www.degoeietoon.nl.

 

Wie nog niet van de Phileutonia Proms en SamenLoop voor Hoop heeft gehoord, was zaterdag niet in de stad. Daar heeft de jeugd van Phileutonia met muzikale begeleiding het winkelend publiek en iedereen op de terrassen voorzien van de flyer met het complete programma. Petje af!

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha