Zondag 26 mei bracht Phileutonia bij deze gelegenheid een serenade aan het gouden bruidspaar.

Jan Jager is als commissaris en oud president al heel lang verbonden aan Phileutonia en daarom is onze harmonie aanwezig om tijdens de feestelijke ontvangst in restaurant De Steenoven een muzikale hulde te brengen.

 

Zaterdagmiddag was een grote groep muzikanten van Phileutonia present tijdens de intocht van de Avondvierdaagse. Gezeten onder een tent aan het Boscotonoplein werden de wandelaars muzikaal aangemoedigd de laatste loodjes af te leggen naar het Kasteelplein, waar ze door de burgemeester ingehaald werden.

 

Vrijdag 24 mei was het dan zover: de 2de en laatste trekking van Phileutonia’s loterij ‘Het dak eraf’. In een periode van 6 maanden zijn 999 loten verkocht en na de eerste trekking op vrijdag 19 april werden op vrijdag 24 april de tweede set van prijzen getrokken en aansluitend als klap op de vuurpijl de hoofdprijs van € 10.000,-.

Na een feestelijke start met tromgeroffel en trompetgeschal was het de eer aan onze president Sander van der Lande om alle aanwezigen welkom te heten en het woord te geven aan onze notaris Bart Spoormakers om de winnende nummers te trekken en bekend te maken.

 

 

 

 

 

 

 
De winnende loten zijn:

  • 6de prijs van € 100,- is gevallen op lotnummer: 0652
  • 5de prijs van € 150,- is gevallen op lotnummer: 0016
  • 4de prijs van € 200,- is gevallen op lotnummer: 0159
  • 3de prijs van € 300,- is gevallen op lotnummer: 0583
  • 2de prijs van € 450,- is gevallen op lotnummer: 0615
  • 1ste prijs van € 1.000,- is gevallen op lotnummer: 0979
  • de hoofdprijs van € 10.000,- is gevallen op lotnummer: 0536

 

Na de bekendmaking van de hoofdprijs, bleek dat deze persoon niet aanwezig was. Een kort telefoontje was voldoende om de prijswinnaar naar het gebouw van Phileutonia te laten komen, alwaar hij blij en gelukkig de prijs in ontvangst nam en alle aanwezigen op een drankje trakteerde.

Om alle leden en medebewoners van Phileutonia te stimuleren in het verkopen van de loten voor dit oh zo goede doel, zijn er prijzen uitgeloofd voor de jeugdigen en volwassenen. De jongere die de meeste loten had verkocht mocht een iPad in ontvangst nemen van Sander van der Lande en Ties Hustinx ging er met de prijs vandoor. Carel Noijen was onder de volwassenen de gelukkige en hij mag genieten van volledig verzorgde barbecue op het adres van onze president.

mei 162013
 

Speciaal voor kinderen organiseert Phileutonia een concert op zondag 9 juni van 11.00 tot 13.00 in het verenigingsgebouw aan de Kanaaldijk NW 27b.

Daar zijn alle blaas- en slaginstrumenten te zien en te horen. Na afloop van het concert is er gelegenheid om verder te informeren naar mogelijkheden en kosten. Je kunt je meteen inschrijven voor een cursus Algemene Muzikale Vorming, proefles of muziekles.

Meer informatie www.phileutonia.nl of 0492-549961.

 

Op donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) was in Groenlo de 18e Editie van het Open Achterhoeks Dweilorkesten Kampioenschap. De Phillies namen deze dag deel aan het festival in de leutklasse.

Al vroeg waren de Phillies op de been. Al om half 9 ‘s ochtends zou er een bus klaarstaan om samen met de Bietenrooiers en Navenant naar Groenlo te rijden. De Phillies hadden zin om er een leuke dag van te maken, dat de bus wat vertraging had, mocht de pret niet drukken! Tijdens de reis werd al een muzikale start gemaakt door het zingen van liedjes en prachtige ritmische hoogstandjes met de bekkens.

Ook in Groenlo werd dit feest doorgezet. De Phillies vermaakten zichzelf en het publiek op het podium en tijdens het wachten. Geen prijzen deze keer, maar wel een dag voor in de boeken. Complimenten aan de organisatie, de begeleiders, invaller Dennis en natuurlijk het warme lentezonnetje!

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha