apr 242013
 

Bekijk het fotoalbum.

Tijdens een prachtige avond werden de kinderen van basisschool de Rank ontvangen in het Phileutonia gebouw om samen met muzikanten en toneelspel kennis te maken met de verschillende muziekinstrumenten van een harmonie. Er werd hard gezongen en na de veroordeling door de rechter enthousiast geprobeerd om te blazen en te trommelen.

Er hebben zich al 9 kinderen ingeschreven voor de proeflessen die werden aangeboden, maar heb jij dit nou net gemist en zou je ook wel een keer een proefles willen? Dat kan natuurlijk nog; tot 10 mei kun je je nog opgeven door contact op te nemen via e-mail: harmonie@phileutonia.nl of door even te bellen naar: 0492-549961.

 

-Helmond Wereldstad!-

Een muzikale reis door de wereld op de klanken van Phileutonia begeleid door teksten van Wim Daniels. Helmond wordt bevolkt door een scala van mensen van 165 nationaliteiten. Voor Phileutonia een mooie aanleiding om een bonte mengeling van muziekstukken ten gehore te brengen.

Een prachtig concert doorspekt met humoristische teksten, goed bezocht, in een sfeervol Speelhuis. Na alle muzikale omzwervingen is de eindconclusie: Helmond is een wereldstad!

 

Vrijdagavond 19 april was het dan eindelijk zo ver, de eerste trekking van de Phileutonia loterij werd uitgevoerd door Notaris Bart Spoormakers. De verkoop van de loten is sensationeel hard gegaan in de laatste weken, zodanig dat op 11 loten na, alle loten zijn verkocht.

Onder belangstelling van een groepje Phileutonia leden, vrienden en aanhang werden de eerste 6 prijzen van de loterij bekend gemaakt door de notaris. Hij had hierbij ondersteuning van de dames van de loterijcommissie: Ellen en Martine.

De prijzen zijn gevallen op de volgende nummers:

  • De 6de prijs van € 100,- viel op lotnummer: 291
  • De 5de prijs van € 150,- viel op lotnummer: 660
  • De 4de prijs van € 200,- viel op lotnummer: 846
  • De 3de prijs van € 300,- viel op lotnummer: 959
  • De 2de prijs van € 450,- viel op lotnummer 236
  • De 1ste prijs van € 1.000,- viel op lotnummer: 945

Vanaf deze plek een hartelijke felicitatie aan alle prijswinnaars!