Op zondag 21 april zal de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia een uniek concert geven in samenwerking met Wim Daniëls, stadsdichter van Helmond, schrijver en bekend van nog veel meer.  Wim en Phileutonia nemen de bezoekers mee naar alle windstreken van deze wereld van waar mensen naar Helmond zijn gekomen. In een gedicht afgewisseld door bijpassende muziek van Phileutonia wordt een ieder vermaakt met ervaringen en wetenswaardigheden over de Helmondse bevolking.

 

Het concert zal worden gegeven in het (nieuwe) Speelhuis en begint om 14.00 uur. Kaarten à € 10,00 zijn te krijgen bij de kassa van het Speelhuis en via internet www.theaterspeelhuis.nl.

 

Heb jij al eens een goed doel gesteund en daarmee tegelijkertijd kans gemaakt op een schitterende geldprijs?  Wil jij een bijdrage leveren aan de renovatie van ons prachtige verenigingsgebouw en mogelijk zelf €10.000,- winnen? Als je nu voor €50.- een lot koopt of verkoopt draag je niet alleen bij aan de bekostiging van ons gebouw maar maak je meteen een formidabele kans om honderden of zelfs duizenden euro’s te winnen.

Belangrijke kenmerken van deze loterij:

  • Aantrekkelijke geldprijzen die netto worden uitgekeerd
  • Slechts 1000 loten van €50,- per stuk
  • Prijzen: 2 x €1.000,-, 2 x €450,-, 2 x €300,-, 2 x €200,-, 2 x € 150,- en 2 x €100,-. En vergeet dan niet de superprijs van €10.000,-!
  • Elk lot doet mee aan de 2 trekkingen én aan de hoofdprijstrekking
  • De verkoop start op 25 november
  • Trekkingen op 19 april en 24 mei 2013 om 20.00 uur in het Phileutoniagebouw
  • Alle trekkingen zijn onder toezicht van notaris L. Spoormakers

Voor de wettelijke bepalingen en voor het inschrijfformulier klik hier.

Met vriendelijke groet,
De loterijcommissie

 

 

 

 

 

 

Een stralend bruidspaar, Bart en Hilde Bouwman-van Eijndhoven ontving vanavond een grote afvaardiging van Phileutonia. Zij kwamen het bruidspaar verrassen met een serenade.

 

Dinsdag 5 maart was er een filmploeg bij de repetitie van KSH Phileutonia. Ze kwamen opnamen maken van de voorbereidingen die de harmonie treft voor de komende Royal Phileutonia Proms op 22 & 23 juni a.s. in de Warande. Ze filmden tijdens de repetitie en spraken onder andere met dirigent Tom Koster, Marjon Kat als lid van de Promscommissie en Paul van Thiel. De laatste sprak namens Samenloop voor Hoop, het lokale evenement dat middels een 24-uurs loop geld ophaalt voor KWF Kankerbestrijding. Ook dit jaar worden beide evenementen in een mooie samenwerking gecombineerd.

De filmploeg bestaat uit studenten van de Eindhovense afdeling van het St. Lucas College. Loes, Zoë en Nick van de opleiding Mediamanagement en Rianne en Tim van de opleiding Audio Visueel, werken samen aan deze studieopdracht.

Over een week of 3 ronden zij dit project af en is de film te zien op deze website: www.phileutonia.nl

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha