Inbloaze; een jaarlijkse traditie met muziek en gezelligheid om het nieuwe seizoen af te trappen. Normaal gesproken vindt deze samenkomst plaats bij Wim en Anka in Bakel. Door het slechte weer verplaatste de organisatie de festiviteiten echter naar het verenigingsgebouw.

Tijdens deze eerste bijeenkomst keken we terug op het afgelopen jaar en vooruit op de dingen die gaan komen. Theo, die de honneurs waarnam voor Sander, stond o.a. stil bij het overlijden van ons lid Rinie Zwanenberg. Rinie overleed op 62-jarige leeftijd en was van kinds af aan lid van Phileutonia. Aanstaande donderdag zal hij waardig met korpseer worden begeleid naar zijn laatste rustplaats.
Ook werd gekeken naar het aankomend concours in november. De muzikanten van het harmonieorkest zullen flink gaan repeteren om de puntjes op de i te zetten, zodat Phileutonia tijdens deze dagen goed voor de dag zal komen.

Na het officiële gedeelte en enkele gespeelde muziekstukken, werd het glas geheven en geproost op het nieuwe jaar. Iedereen kletste gezellig bij onder het genot van een hapje en een drankje. Ook draaide er gedurende de hele avond een diashow met foto’s van afgelopen periode waarop ieder nog eens terug kon kijken naar momenten van het vorige seizoen.

Anka en Wim, bedankt voor alle goede zorgen! Proost!

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha