Op zondag 6 maart is er na de optocht gezellig samenzijn in het verenigingsgebouw van Phileutonia.

Maandag 7 Maart
Kindermiddag M.m.v.Drive-In Disco Connect en Ballonnenfee.
Deze middag is georganiseerd door Buurtvereniging ‘t Oude Huys in samenwerking met Phileutonia in het verenigingsgebouw van Stadsharmonie Phileutonia.
Aanvang 14.00 uur.
Alle kinderen mogen geschminkt worden.
Gratis consumptie en chips.
Spelletjes met leuke prijzen.
Wie het mooist verkleed is wint een prijs.

Iedereen is welkom.

GRATIS ENTREE

Dinsdag 8 Maart
Min 50 + Bal m.m.v. DJ.
Met gratis hapjes voor alle bezoekers.
Vanaf 16.00 uur.

Verder is het verenigingsgebouw van Phileutonia alle Carnavalsdagen vanaf
12.00 uur geopend en is iedereen welkom!!!
(Ingang achterzijde Oude Huys)

 

Een geslaagd optreden voor een enthousiast publiek. Twee keer 20 minuten spelen. Een vernieuwd repertoire met 10 nieuwe nummers, geschreven door Twan Koolen. Nog weinig gerepeteerd, maar het ging goed! En met Rob Noijen op bekkens; een nieuw lid bij de Phillies. Na afloop een uitnodiging voor een optreden op het evenement Petazzie in Boxtel op carnavalsdinsdag. Hartstikke leuk!

 

Het koper- en dwarsfluitensemble speelde zondag in het Kouwenbergs kerkje in Aarle-Rixtel in de concertreeks voor kleinschalige concerten. Voor een klein, maar geboeid luisterend publiek. De koperblazers brachten een modern programma, bestaande uit vier nummers: Don’t know why, De Zee, een wals en een Paso Doble. Na de koffie besloten de dwarsfluiters dit miniconcert met klassiek werk.

Een sfeervol concert in een mooie ambiance. Met een uitnodiging voor de concertreeks van volgend jaar op zak.

 

KNA Houten moest deze morgen in alle vroegte op pad voor het koffieconcert bij Phileutonia. Maar bij het binnenrijden van Helmond met het oog op deze prachtige stad was de slaap al snel verdwenen. De band, onder leiding van Niels van der Leest ,belooft hard te gaan knallen. En dat doen ze dan ook. Met onder andere het nummer America uit de West Side Story. En het mooie, ingetogen stuk uit Schindlers List. Een groot applaus van het 75-koppige publiek was dan ook zeer verdiend. Na de pauze speelde de slagwerkgroep van Phileutonia, onder leiding van Menno Bats, stukken uit het programma Old School-New School. New School wordt vertegenwoordigd door Bart, Koen, Randy en Regilio. Een mooie solo van Bram, die voor het eerst soleert met ondersteuning van Ton. Ook het nummer “So you think you can snare-drums” maakte grote indruk. Tenslotte het bekende succesnummer The Rythm kitchen maid en het swingende Demasiado Corazon zorgde voor een daverend applaus. Een gezellig koffieconcert werd afgesloten met de belofte een keer in Houten op bezoek te komen.

feb 062011
 

Na het succesvolle optreden op de dweildag in Hoogeloon zijn de Phillies uitgenodigd door de “Aggemarvanhuisaf Band” uit Boxtel. Deze organiseert op zondagmiddag 20 februari vanaf 14.00 uur het Karnavals Kriebel Konsert in Café Rembrandt in Boxtel. Een vijftal dweilorkesten treedt daar op, waaronder dus ook onze Phillies. Een gratis optreden, dus Helmondse fans: kom op!

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha