Heb jij altijd al muziek willen maken? Er is een plek waar je dat kunt leren! Bij de Koninklijke Stadsharmonie ‘Phileutonia’.

Speciaal voor jullie organiseert Phileutonia een concert op zondag 18 april om 12.00 uur, in het verenigingsgebouw aan de Kanaaldijk NW 27b.

Daar zijn alle blaas en slaginstrumenten te zien en te horen. Na afloop van het concert, dat vooral gericht is op kinderen die nu in groep 3 en 4 zitten, is er gelegenheid om verder te informeren naar mogelijkheden en kosten. Je kan je meteen inschrijven voor een cursus Algemene Muzikale Vorming, proefles of muziekles.

Phileutonia is een dynamische muziekvereniging die bestaat uit ongeveer 250 leden van jong tot oud. Bij Phileutonia kun je op veel verschillende blaas- en slagwerkinstru-menten spelen. Zoals trompet of trombone, bariton, bas, saxofoon, klarinet, dwarsfluit, hoorn, kleine trom, drumstel, pauken, marimba, xylofoon en nog heel veel andere.

Wil je ook bij een orkest of muziekgroep? De Tik slagwerkgroep, het Pieporkest en het Philbee orkest spelen zondag speciaal voor jullie. Dan hoor je hoe leuk het is om sa-men muziek te maken.

Om te weten te komen welk instrument je het leukst vindt en geschikt is voor jou kun je bij Phileutonia een cursus AMV (Algemene Muzikale Vorming) volgen. Hiervoor krijg je een leenblokfluit met boek en maak je in een groepje muziek. Deze lessen worden gegeven bij het kunstkwartier. Maar als je al weet welk instrument je wilt gaan spelen, kom je dan inschrijven voor een proefles of voor muziekles voor het jaar 2010/2011!

Kom op zondag 18 april om 12.00 naar het Phileutonia verenigingsgebouw, Kanaaldijk NW 27 b in Helmond. Voor meer informatie, neem contact op met Phileutonia, tel: 0492-549961.

 

 

© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha