Kindermiddag en Prijsbloaze

Carnavalsmaandag begon bij Phileutonia traditiegetrouw met de kindermiddag. Kinderen, van klein tot groot, en iedereen die zich kind voelde, was welkom. Lenny en Esther hadden een paar leuke spelletjes voorbereid. De clownendans, hooghouden met een ballon en serpentines blazen hielden de kleintjes lekker bezig. Natuurlijk kon je met deze spelletjes ook een prijs winnen. Een goedgevulde prijzentafel maakte het de winnaars moeilijk om te kiezen. De ballonnenfee was ook van de partij en maakte veel kinderen blij met haar mooie creaties. DJ Quincy en de Hoizeiers zorgden deze middag voor muzikale ondersteuning. De kroost van Phileutonia rende, sprong en zong erop los!

Tegelijkertijd waren de Phillies op een andere plek in de stad bezig met het Prijsbloaze. Het was overal een vrolijke boel. In hun fel gekleurde trainingspakken, met bling bling versiersels en mooie muziek, maakten de Phillies alle cafés nóg gezelliger!

De eindstop van het prijsbloaze lag in het Brabant House aan de Kromme Steenweg. De Phillies mochten afsluiten, en hoe… Het dak ging eraf! Het pubiek kon niet genoeg krijgen van de klanken en amusement van onze jeugdleden. Een tweede prijs is dan ook zeker op zijn plek!

Morgen: min50plus bal vanaf 14.00 uur bij Phileutonia, gevolgd door het oefenenen van het Hellemondse Keiekrejekouer en het begraven van De Kei bij West-End.

Kijk ook in het fotoboek

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha