KNA Houten moest deze morgen in alle vroegte op pad voor het koffieconcert bij Phileutonia. Maar bij het binnenrijden van Helmond met het oog op deze prachtige stad was de slaap al snel verdwenen. De band, onder leiding van Niels van der Leest ,belooft hard te gaan knallen. En dat doen ze dan ook. Met onder andere het nummer America uit de West Side Story. En het mooie, ingetogen stuk uit Schindlers List. Een groot applaus van het 75-koppige publiek was dan ook zeer verdiend. Na de pauze speelde de slagwerkgroep van Phileutonia, onder leiding van Menno Bats, stukken uit het programma Old School-New School. New School wordt vertegenwoordigd door Bart, Koen, Randy en Regilio. Een mooie solo van Bram, die voor het eerst soleert met ondersteuning van Ton. Ook het nummer “So you think you can snare-drums” maakte grote indruk. Tenslotte het bekende succesnummer The Rythm kitchen maid en het swingende Demasiado Corazon zorgde voor een daverend applaus. Een gezellig koffieconcert werd afgesloten met de belofte een keer in Houten op bezoek te komen.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha