Zondag 19 december 2010 vond het jaarlijkse kerstconcert plaats in het Elkerliek-ziekenhuis. Bestemd allereerst voor patienten van het ziekenhuis en hun familie. Er was een mooi uitgevoerd programma vol muziek, afgewisseld met korte verhalen, voorgelezen door pastor Angeline van Dooveren. De Philbees brachten onder leiding van Adri Tempelaars enkele muziekstukken ten gehore: het Adagio Cantabile, Fantasia, Adventsfantasie en A Rollickin’ Christmas. Verrast werden de toeschouwers verder door een optreden van het dwarsfluittrio gevormd door Esther, Lennie en Jacques, die vanaf het oksaal de Sonate en trio no. 1 opus VII speelden. Tussendoor was er natuurlijk de samenzang, begeleid door de Philbees.

Enkele reacties na afloop:

  • “Heerlijk om er bij te zijn. Het brengt afwisseling en breekt de tijd als je aan bed gekluisterd bent”.
  • “Wij houden heel erg van muziek en hebben genoten!”.
  • “Het is mooi geweest, maar we hebben geen tijd voor koffie, want het eten wacht”.
  • “Het was voor mij het eerste kerstconcert. Ik vond het echt leuk”. (Marco van de Kimmenade).


   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha