Vandaag had de organisatie een druk programma voor ons in petto: excursie naar Epheze, een bezoek aan het oude stadje Selçuk en de Turkse avond. Onderweg naar Epheze zouden we stoppen voor enkele uitzichtpunten en om het Mariahuisje te bezichtigen.

Onze gidsen vertelden honderduit over Turkije, de geschiedenis van Epheze, het oude stadje … en enkele andere bezienswaardigheden. In Epheze speelden het dwarsfluit ensemble en Geert Chatrou nog enkele nummers in het oude theater.

De Turkse avond sloot deze dag spectaculair af met lekker eten, traditionele dansen, muziek en een optreden van onze eigen Phillies.

Morgen is onze laatste dag hier in Kusadasi. Dan kunnen we uitrusten en nagenieten van alle leuke dingen die we hier hebben gedaan. We zullen deze concertreis muzikaal eindigen met een optreden van het gehele orkest in de lobbybar van het hotel.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha