Izmir, een stad met zo’n drie miljoen inwoners en een historie die teruggaat tot ver voor onze jaartelling. In deze stad bevindt zich een prachtige muziekzaal waar wij morgenavond voor ongeveer duizend man mogen spelen.

Naast het muziekgebouw heeft Izmir ook een aantal andere bezienswaardigheden en uitzichtpunten. Onze gidsen hebben ons een paar mooie delen van de stad en een plaatselijke bazaar laten zien. Na de rondreis zijn we naar het muziekgebouw gebracht. Daar heeft het orkest mogen repeteren en de laatste puntjes op de i gezet.

Voor degenen die zelf niet hoefden te spelen, was er een leuke workshop georganiseerd.

Na de repetitie zijn we met de bus terug naar het hotel gebracht. Daar hebben we wat gegeten en genoten van een heerlijke nazomeravond.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha