Een drukte van belang

De jaarlijkse jeugdmuziekdag had een record aantal deelnemers. 110 jeugdmuzikanten van de vijf Helmondse muziekverenigingen waren zondagmorgen present om de hele dag samen muziek te maken. Het A-orkest onder leiding van Gert Verrijdt, die de zieke Tom Koster verving, het B-C-D-orkest onder leiding van Jeroen Kocken van het H.M.C. en de slagwerkgroep onder leiding van Jan van der Sommen. ’s Morgens samen repeteren. Saskia Janssen verzorgde de workshop Zumba en Aerobics na de lunch in twee groepen, waaraan met veel enthousiasme werd deelgenomen. Een welkome afwisseling na een ochtend muziek maken en stilzitten. En als afsluiting drie kleine concerten, bestaande uit filmmuziek, voor familie en vrienden, die door zo’n 200 belangstellenden werden beluisterd. De commissie jeugd kan terugkijken op een prima geslaagde dag. Op naar volgend jaar bij Fanfare de Vooruitgang in Stiphout.

Fotoboek Jeugdmuziekdag 2010

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha