Op 22 mei mochten we in het verenigingsgebouw van KSH Phileutonia genieten van maar liefst 12 muziektalenten die diverse stukken speelden. De trombone en baritonleerlingen van het Kunstkwartier ( Junior Trombone en bariton ensemble) waren te gast voor: ‘Camille Saint-Saëns in Concert’. De rode draad in het concert waren verschillende werken met het thema ‘dieren’. Zo kwam er een leeuw voorbij, hoorden we kippen maar ook een schildpad schuifelde langs. Saskia vertelde enthousiast wat we gingen horen en daarmee konden we ook gelijk een beeld vormen bij de gespeelde stukken, erg leuk! Dit waren leerlingen van Marion van Eijk, die met de leerlingen het concert afsloot met een gezamenlijk stuk. Een echte ‘Grande Finale’.

WN_05982

 

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha