Het B-orkest van harmonie Excelsior uit Gemert onder leiding van Antoine Jansen was te gast in het verenigingsgebouw van Phileutonia. Voor de pauze brachten zij een afwisselend programma aan het publiek. Een van de nummers was zelfs gecomponeerd door een orkestlid.

Na de pauze was het de beurt aan het Philbee orkest van Phileutonia onder leiding van Hadewych Peters. Met muziek die varieert van pop tot een nummer uit de serie “La casa de papel” was ook dit gedeelte een lust voor het oor.

De geslaagde avond werd afgesloten met twee nummers die gezamenlijk ten gehore gebracht werden. De eerste onder leiding van de dirigent van het Philbee orkest en de tweede onder leiding van de dirigent van Excelsior Gemert.

Het was een zeer gezellige en geslaagde avond. We kijken uit naar de volgende samenwerking.

E92A9623

Bekijk ook het fotoalbum.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha