-weer een onverwacht succes-

Zondag 26 september 2010 vond voor de vijfde keer het Blaasfestijn in het centrum van Helmond plaats. Meer dan 25 kapellen streden om D’n Gouwen Hellemonder. Voor de eerste keer waren ook de Phillies present. In een interview in het Zondagsnieuws: “We verwachten niks, we willen de mensen mooie, eigentijdse muziek laten horen en laten genieten van ons enthousiasme”. Bij de aftrap rond de klok van 12.30 uur in de Ameidestraat was er nog niet zoveel publiek en moest de stemming er nog inkomen. Bij het optreden later op de dag op een van de hoofdpodia op de Markt stroomt het publiek toe en spelen ze de sterren van de hemel. De belofte het publiek te laten genieten van hun muziek en enthousiasme wordt helemaal waargemaakt. En dat heeft ook de jury ervan overtuigd dat deze groep van jonge mensen de derde plaats zeker verdiend heeft. Van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie. Phileutonia is trots op jullie!

Foto: Hilde van Eijndhoven

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha