FullSizeRender_res

Mannenkoor Lambardi bestaat 70 jaar en gaat dat vieren met een spectaculair feestweekend. De Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia is gevraagd om op zaterdagavond 17 september haar bijdrage te leveren aan het jubileumconcert van Lambardi in het Speelhuis, samen met sopraan Leatitia Gerards en bariton Raoul Steffan. Thema van het concert zal zijn: ‘Van Wenen tot Broadway, Show is every day’.

Op zondag 18 september is er een groot muziekfestival, in en rondom het Speelhuis. Op vijf verschillende podia zal muziek gemaakt worden door diverse geledingen van Phileutonia, Leatitia Gerards en Raoul Steffan, Theaterkoor Nutsz en natuurlijk in de eerste plaats door het jubilerende koor: Lambardi.

Dit wordt een feest dat u niet wilt missen. Noteer beide data daarom alvast in uw agenda.

Bekijk ook de aankondiging van mannenkoor Lambardi.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha