Dit jaar wordt de jaarlijkse jeugdmuziekdag gehouden op zondag 3 oktober. Stadsharmonie Phileutonia is dit keer de organiserende vereniging in het kader van haar 160- jarig jubileum. Aan deze jeugdmuziekdag nemen jeugdmuzikanten van alle Helmondse muziekverenigingen deel: Fanfare Unitas, Fanfare De Vooruitgang, Harmonie Amicitia, Helmonds Muziek Corps en Stadsharmonie Phileutonia. De jeugdleden van deze verenigingen zullen de hele dag bezig zijn met samen muziek maken. De dag staat in het teken van filmmuziek.

Deze muziekdag vindt plaats in het verenigingsgebouw van Phileutonia, Kanaaldijk NW 27b in Helmond van 10.00 – 17.00 uur. Vanaf 16.00 uur zijn ouders, oma’s en opa’s, andere familieleden en vrienden van harte uitgenodigd om naar het resultaat van deze muziekdag te komen luisteren. Tijdens het eindconcert zijn er drie optredens. Het A orkest van beginnende muzikanten, een orkest van gevorderde muzikanten en een slagwerkgroep.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha