Het nieuwe seizoen is inmiddels weer voorzichtig begonnen met het inblazen afgelopen dinsdag in de tuin van Wim en Anka Kuypers in Bakel. Met een mooie pagodetent was de tuin omgetoverd in een heus ‘concertpodium’ en het ontbrak ons aan niets. Onder het genot van een hapje en drankje kon iedereen weer bijpraten en de vakantie-ervaringen uitwisselen. Enkele fanatiekelingen waagden zich zelfs in het zwembad.

Het was een leuke en gezellige avond. Wim en Anka, nogmaals bedankt.

Deze week zijn we weer met de repetities begonnen en ook de lessen zullen worden opgestart. De docenten zullen hiervoor contact opnemen om de lessen in te plannen.

We staan voor een druk programma nog dit jaar.
Allereerst moet het programma ingestudeerd worden voor onze concertreis naar Turkije van 24 t/m 31 oktober en alle geledingen moeten klaar zijn voor het grootse jubileumweekend van 26 t/m 28 november 2010.
Nog heel wat werk aan de winkel dus.

Daarnaast hebben de Phillies deze maand nog enkele activiteiten en sluiten de Hoizeiers het Caratseizoen af op 26 september a.s. Op 3 oktober staat de jeugdmuziekdag voor alle muziekverenigingen gepland en die wordt dit jaar gehouden in ons Verenigingsgebouw. De voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha