Dit jaar waren er maar liefst 21 muzikanten, die geslaagd zijn voor het muziekexamen.
Sander van der Lande, voorzitter, reikte 16 keer het A-diploma uit, 4 keer het B-diploma en 1 keer het C-diploma.

De geslaagden voor A:
Pim Velthuys, Randy van Poppel, Miek Hustinx, Paul Grolle, Maaike Grolle, Paul Franx, Celine Cuyten, Guus van Oeffel, Marco van de Kemenade, Dagmar Vissers, Lotte Velthuys, Mardi Bouwmans, Ward Hustinx, Koen Smits, Anne de Greef en Regilio Klomp.

De geslaagden voor B:
Emily van Thiel, Crista Versteegen, Frenske van de Vorst en Daan Zuidervoort.

Geslaagd voor D:
Karin Willems.(kijk voor een interview met Karin op onze website).

In zijn toespraak feliciteerde Sander alle geslaagden en hield vervolgens een warm pleidooi om door te gaan met de vervolgopleidingen. Er zijn veel nieuwe, jonge leden nodig in de toekomst voor het Harmonieorkest. Dus zet ‘m op en ga door!

———————————————————————————————————–

“Ik ben twee jaar geleden bij de slagwerkgroep gekomen. Dat kwam door Jan van der Sommen en omdat pappa vroeger ook slagwerk speelde.
Ik heb al verschillende keren opgetreden, zoals in het Speelhuis, bij het Concert Carnevalesque en twee keer op de Proms. Ik vind het leuk om muziek te maken; theorie is soms wel moeilijk.”
Coen Smits, geslaagd voor A, slagwerk.

————————————————————————————————————-

“Ik ben sinds 1 jaar bij Phileutonia in de slagwerkgroep. Jan van der Sommen is mijn ome Jan, dus dan weet je het wel! Maar natuurlijk vond ik slagwerk altijd al leuk, ook daarom ben ik erbij gegaan. Ik heb meegespeeld bij Carat, in het Speelhuis en op de Proms.
Theorie vind ik niet moeilijk. Ik oefen thuis en ik ga zeker verder voor B.”
Regilio Klomp, geslaagd voor A, slagwerk.

—————————————————————————————————————-

Christa Versteegen is 15 jaar en heeft vandaag haar B-diploma klarinet gehaald.
Ze heeft vanaf groep 7 blokfluitles gehad. Daarna les bij Phileutonia en nu speelt ze in het Philbee-orkest. Ze heeft opgetreden in het Speelhuis, op de Proms met Gerard van Maasakkers. Ze is ook mee naar Frankrijk geweest.
Naar Turkije gaat ze niet mee, te duur.
Maar verder is ze er altijd bij als er iets te doen is. Wat ze wel zou willen is meer optredens. En ze wil ook zeker doorgaan met de opleiding.
Ze zit nu in HAVO 3. Als ze straks gaat studeren, weet ze het nog niet. Doorgaan of niet? Maar voorlopig is het alleen maar heel leuk bij Phileutonia.

alle geslaagden in het zonnetje bij Phileutonia

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha