Enthousiaste, jonge leden van de Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia organiseren twee gezellige avonden in het verenigingsgebouw aan de Kanaaldijk. Ze willen geld bij elkaar brengen om het voor hun Philbee orkest mogelijk te maken een concertreis naar Brugge te maken. Deze jeugdige muzikanten kunnen door het meemaken van een concertreis meer met elkaar in contact komen dan tijdens de reguliere repetities en optredens.

Op zaterdag 28 maart wordt, onder leiding van Rob Scheepers uit Helmond, een gezellige bingo-avond gehouden waar toffe prijzen te winnen zijn. Bingokaarten zijn ter plaatse te koop; aanmelden kan via het emailadres: philbeenaarbrugge@gmail.com

De zaal gaat om 19:30 uur open; de bingo begint om 20:00 uur.

Op zaterdag 4 april wordt er een pubquiz georganiseerd in het verenigingsgebouw. Onder andere geschiedenis-, cultuur-, achterklap- en muziekkennis worden hier getest. Verzamel een groep van minimaal 4 en maximaal 8 personen en meld je aan via het emailadres: philbeenaarbrugge@gmail.com. Inschrijfkosten: €2,50 p.p.

De zaal is open vanaf 19:30 uur; de quiz begint om 20:00 uur.

Flyer A5

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha