Nog eventjes en dan is het weer zover. Na een hopelijk voor iedereen heerlijke zomerperiode gaan we op maandag 30 augustus en dinsdag 31 augustus weer van start.

Maandag 30 augustus begint de slagwerkgroep om 20.00 uur weer met de wekelijkse repetities en op dinsdag 31 augustus mogen harmonieorkest, Philbee-orkest, slagwerkgroep en commissarissen weer op een rustige en informele manier wennen aan de wekelijkse repetitie. Dit zal gebeuren op het inmiddels traditionele “inblazen” bij Wim en Anka Kuypers in Bakel.

De eerste week van september is dan echt iedereen weer van start gegaan en kunnen we hard gaan repeteren voor een geweldig einde van ons jubileumjaar met in oktober de concertreis naar Turkije en in november het jubileumweekend.

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha