Op zaterdag 29 september verzorgde onze harmonie een concert in de Basiliek van St. Hubert, in het hartje van de Ardennen.  In samenwerking met de jachthoornblazers  ‘Les Disciples d’Artemis uit Brasschaat’ en ‘Le Royal Forèt de St. Hubert’ bracht onze harmonie een geheel nieuw muzikaal programma dat met staande ovaties gewaardeerd werd door de vele aanwezigen. Vooral het stuk ‘Chateau de Croy’, een compositie van de dirigent van Phileutonia, Dirk van de Weijer, maakte diepe indruk vanwege het hoge muzikale gehalte en het perfecte samenspel tussen jachthoorns en orkest. Ook de ‘Armenian Dances’ met mooie solo’s en vele wisselingen in tempo en ritme klonk prachtig in de entourage van de eeuwenoude kerk, gewijd aan de sint Hubertus, patroonheilige van de jacht.

Bekijk ook het fotoalbum (foto’s gemaakt door Boris).

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha