Iedereen is welkom op zondag 1 juli om 12.45 in de Warande om je eigen muziekinstrument te maken!

Zondag 1 juli is het weer zo ver…… Phileutonia & Friends. Dit jaar verzorgen de Tikgroep, Piep- en Snuffelorkest het eerste optreden samen met de muziek-leerlingen van obs Brandevoort op het Carat podium in stadswandelpark de Warande in Helmond!

Na dit optreden en tijdens het optreden van het Philbee en het Harmonie-orkest kunnen de jeugdige leden samen met iedereen die wil, meedoen aan een heuse workshop blaasinstrumenten maken. Onder leiding van Hans van Dorp ga je zelf je eigen blaasinstrumenten maken (je mag zelf daarvoor een stuk bamboe/PVC-buis meebrengen, dit hoeft niet).

Waar ga jij voor….. een panfluit, blokfluit, hobo of fagot? Het kan allemaal!

Rond 15.30 uur mogen jullie, tijdens de grande finale samen met de rest van de harmonie, jullie eigen gemaakte muziekinstrumenten laten horen aan iedereen! Na afloop mag je je instrument natuurlijk mee naar huis nemen.

We zien jullie graag 1 juli om 12:45uur in de Warande.

SONY DSC

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha