Twee jaar geleden was het harmonieorkest van KSH Phileutonia te gast bij MV Concordia in Berkel-Enschot. Een mooi concert en nieuwe vriendschap was het resultaat. Deze keer zijn de rollen omgedraaid. Het programma bestaat uit opzwepende Zuid-Amerikaanse muziek gebracht door MV Concordia en een voorproefje van het filmconcert van het harmonieorkest van KSH Phileutonia. Dit informele concert zal de verbinding tussen beide verenigingen weer verstevigien én het is een mooie gelegenheid voor het harmonieorkest om een generale repetitie van een klein gedeelte van het filmconcert voor publiek te spelen. Iedereen die ook naar het concert op 3 juni in het Speelhuis komt, krijgt daarom op vertoon van het kaartje een consumptiebon.

Datum: 26 mei 2018
Tijd: 20:15 uur
Plaats: Verenigingsgebouw KSH Phileutonia
Entree: Gratis

Banner_horizontaal

   
© 2012 Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia Suffusion theme by Sayontan Sinha